FAQ items aan het laden...
 • Een super zacht en mooi speelnestje voor je kleintje. Voor in de woonkamer of om een gezellig hoekje in de slaapkamer te creëren. Levertijd: 2-4 werkdagen
 • Gepersonaliseerde babymuts

  De eerste weken verliezen baby’s heel wat warmte via hun hoofdje. Hierdoor raden wij aan een warm mutsje te voorzien. Niets leuker dan een mutsje met de naam van je baby, toch? Lettertype ‘Daan’ is niet mogelijk, omdat het erg fijn is en dus geen mooie resultaat geeft.
 • Badcape wit

  16,95

  Gepersonaliseerde badcape

  Droog je kleintje af met deze super zachte luxe badhanddoek. Sinds kort is dit een nieuwe stof, die nog zachter is en nog betere kwaliteit! Leuke cadeautip!
 • Aanbieding!

  Gepersonaliseerde Badcape set

  Met deze leuke badset van de Shine collectie, is elk kindje klaar voor zijn/haar badje. Leuke cadeautip!
 • Gepersonaliseerde badjas met berenoortjes

  Deze ultra zachte badjas is beschikbaar in verschillende maten en in 3 kleuren; wit, blauw en roze. De naam van het kindje kan op de kap of op de rug. Lettertype ‘Daan’ is niet mogelijk, omdat het erg fijn is en dus geen duidelijk resultaat geeft.
 • Gepersonaliseerde badjas met naam voor kinderen

  Na een lekker bad, of een plons in het zwembad, lekker soezen in deze ultra zachte badjas! Deze badjas met naam is beschikbaar in 4 verschillende maten en in 2 kleuren; wit en blauw. De naam van het kindje wordt op de borst en op de rug geborduurd. Symbooltjes worden afhankelijk van je keuze enkel achteraan of ook vooraan geborduurd. Lettertype ‘Daan’ is niet mogelijk, omdat het erg fijn is en dus geen duidelijk resultaat geeft. Opgelet! Foto van witte badjas, foto van blauwe komt snel!